Menu
Gildia Pióra na Patronite

Spowiedź.

Potrafię schować się
w szufladach strachu
gniewu czy zazdrości

Potrafię nawet
wbrew dumie i zamiarom
wywołać u człowieka mdłości

Popadam w zapomnienie
wymagając od wrogów i przyjaciół
byle nie od siebie

Acz tak rzadko
marzę o tym
jak byłoby w Niebie.

http://www.youtube.com/watch?v=eq-cc_niPjQ

Nie trzeba być mistrzem słowa,
aby móc wyrażać uczucia. Nie trzeba być Jezusem, aby móc te uczucia zrozumieć.

81 586 wyświetleń
826 tekstów
102 obserwujących
  • nicola-57

    29 November 2014, 10:32

    Urzekła mnie ta spowiedź.