Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Potokiem słów beznamiętnych do ciebie
wiatrem co uniesie kapelusz licznych postaci
kapturem wszech ukrywającym nasze wspomnienie
winoroślą bezgranicznych spojrzeń
błyskiem jezior migoczących powabnie
dłońmi zasuwającymi usta na klucz
taflą wody we mnie

potokiem słów beznamiętnych do ciebie
pocałunek po miłości
za zachodem wschód
umieram umieram umieram
umieram ci

pozwól mi przestać

509 wyświetleń
9 tekstów
3 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!