Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Potargani przez wiatr uczuć
niezdolni by kochać
kroczymy w przepaść
ziemi obiecanej

A dookoła tylko złudzenia ...

8845 wyświetleń
147 tekstów
5 obserwujących
  • 5 June 2018, 21:20

    Smutne, ale podoba mi się.
    Pozdrawiam. :))