Menu
Gildia Pióra na Patronite

PRZESYŁKA

posyłam ci serce moje
dobre na upał i mróz
posyłam ci serce moje
i już

Kazimierz Winnicki
(wszelkie prawa zastrzeżone)

19 199 wyświetleń
169 tekstów
4 obserwujących
  • dana1596

    6 September 2014, 14:20

    serce jak bombka, lecz nie na ozdobę
    serce mocno kocha wybraną osobę....
    pyłem złotym obsypie ręce
    niech serce dojdzie jak najprędzej
    :)

  • 8 July 2014, 08:08

    Fiszka i już ! A.

  • RozaR

    7 July 2014, 20:00

    Oczywiste i dobre

  • Czinka

    7 July 2014, 19:24

    Piękna przesyłka:)