Menu
Gildia Pióra na Patronite

teraz trwam na krawędzi cienia

poświęcając życie
urodziłam się wczesnym listopadem
po po drugiej stronie świtu

135 845 wyświetleń
1633 teksty
240 obserwujących
  • Gaia

    25 July 2013, 12:20

    krawędzie ważą człowieka
    lecz Motyle rozpraszają cienie
    swoją barwą w promieniach światła
    :)

  • motylek96

    25 July 2013, 10:25

    lubię inność;)

  • onejka

    25 July 2013, 10:20

    listopadowy Motylek ... niebywałe ;)