Menu
Gildia Pióra na Patronite

posuwam się w dół szybciej
rozdrapując stare blizny nieczucia
wbijam nóż w serce i krwawię
i umierając, jestem pusta

9246 wyświetleń
94 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!