Menu
Gildia Pióra na Patronite

Postrzępione niebo
patrzy dziś łaskawiej
przez palce przepuszcza
krańce blasku porannej zorzy

po huraganie myśli i znaczeń
odmienionym krajobraz zostawia
przez osoby przypadki i czasy...

nowy powiew chwili
przepływa przez martwe komórki
tchnienie jutra widziane już dziś

w świecie pełnym zawieruch
pogoda uśmiech przesyła skrycie...

5394 wyświetlenia
68 tekstów
1 obserwujący
  • Cris

    8 March 2017, 20:07

    Kamilo witaj, lubię Cię czytać :)

  • kamille

    8 March 2017, 19:59

    dziękuję Cris :) miło że odwiedzasz mnie i moje tworki...
    pozdrawiam :)

  • Cris

    7 March 2017, 13:08

    b.ładny z nadzieją...pozdrawiam :)