Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nitki szczęścia

Po strunach myśli
Biegnę do Ciebie
Otulona porannym blaskiem
Słońce wtapia się w moje włosy
Wędruje po nitkach szczęścia
Oplata moje nagie ciało
Z promieni tka mi sukienkę
Odbiajm się w lustrze marzeń
Wsuwam ręce do wazonu wspomnień
Losuję życie
Wyciągam magiczne słowa
Palcem masuję nimi usta
Nie oddam wspomnień
Słońce zachodzi
Moja sukienka opada
Zamykam oczy
Czuję się naga
Założę Twoje ręce na szyję
O tak
Mam te same szepty
Pocałunki na rzęsach
Siedzisz w mojej głowie
Rozgość się wygodnie
Liczę minuty ukojenia
Już gwiazdy na niebie
Brak dotyku
Nadziejo nie odchodź!
Przecież dusza taka wygłodzona…
Wrócisz – prawda?

❤️
Thebestkasiaa 23.08.2016

https://www.youtube.com/watch?v=y6cwsgakCwY

5658 wyświetleń
85 tekstów
7 obserwujących
  • Magosiaa

    29 August 2016, 11:10

    Można po tych nitkach biec do Ciebie :) Kolejne cudo :)
    Pozdr.

  • Fish151

    24 August 2016, 09:28

    Być... Przeżyć... Trwać...
    Tam... gdzie nikt nic nie widzi i nikt nic nie słyszy. I nie ma świadomości naszej namiętności...
    Ale to piękne jest Kasiu :)
    Pozdrawiam...

  • Naja

    23 August 2016, 23:12

    Wersy radością pięknie przetkane...:-)))

  • Cris

    23 August 2016, 21:54

    Śliczny, magiczny... ;)
    Pozdrawiam Kasiu...fiszkę i uśmiech zostawiam :))

  • Adnachiel

    23 August 2016, 18:17

    Jak zawsze pięknie u Ciebie Kasiu.
    Wiersz cudo :)

  • Krisso

    23 August 2016, 17:53

    Ale piękny wiersz Kasiu :) Każde słowo owiane tajemnicą :)))))
    Miłego dnia