Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sam wśród wielu

Po stronie serca nosze nienawiść
rośnie z dniem każdym, sam się jej boje.
Wielu znajomych wciąż nosi maski
fałsz wchodzi w życie, jak koń wszedł w Troje.
Kogo obchodzi moje potknięcie
lub cena tego bym mógł znów wstać.
Za brata oddam krople krwi swoje
lecz ilu z was na ten ruch jest stać ?

14 737 wyświetleń
139 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!