Menu
Gildia Pióra na Patronite
Ten tekst może być nieodpowiedni dla niektórych czytelników.
43 926 wyświetleń
514 tekstów
20 obserwujących
  • Bruno

    7 November 2011, 07:59

    Dzięki za Szacun i dzięki za opinię no fakt faktem prawda boli i oby Twoja córka utrzymała się na poziomie:))
    Dzięki w imieniu Nas obojga i wzajemnie pozdrawiam Ciebie i Twoją córkę:))

  • annak

    6 November 2011, 23:21

    hmm... choć klimat wiersza nie mój, ale niestety opisuje nagą, brutalną prawdę dzisiejszego świata :(((

    świetnie napisany, choć troszkę razi mnie "suki nastoletnie" być może dlatego, że jestem kobietą i sama mam nastolatkę, na szczęście jeszcze spokojną...

    serdecznie pozdrawiam Ciebie i Twoją Anię :)))))