Menu
Gildia Pióra na Patronite

Postanowiłam się śmiać.
Z życia.
Z siebie.
Ze szczęścia.
Rano.
Wieczorem.
Z Tobą.

Postanowiłam być szczęśliwą.
Tak po prostu.

Bez przyczyny.

26 537 wyświetleń
322 teksty
3 obserwujących
  • rastanatusia

    29 May 2015, 20:56

    Dziękuję bardzo :) Szczęście już się do mnie uśmiechnęło :)

  • mill

    29 May 2015, 11:17

    ...a więc szczęścia życzę ...;).......

  • krysta

    28 May 2015, 19:42

    i słusznie, popieram. ;)