Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kłótnia i Miłość.

Pośród zapomnianych snów
Pomiędzy wykrzyczanych słów
Wśród kłótni wszelakich i zwad
Niedaleko bólu, porażek i wad

Jesteś Ty
Jestem Ja

Niech pomimo tego zła
Miłość połączy Nas
A ten cały świat, gniewu i łez
Do piekieł wrzućmy wnet

https://www.youtube.com/watch?v=zIa2BS1S7JE

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • M44G

    18 March 2015, 13:03

    A kto by się Tobą przejmował? Wystawiasz na próbę, jak szatan Jezusa na pustyni. Pamiętaj , że szatan poniósł klęskę. Jak będziesz miała jeszcze jakieś TESTY DLA MNIE to to daj je od razu, bo nie mogę się doczekać.

  • M44G

    18 March 2015, 12:12

    A wypadałoby, imię masz takie jakie masz. Piszę o tym o czym pisze. Moją Wiarą jest Miłość do ludzi a najbardziej dla moich wrogów. Miłością mą jest BÓG, a Nadzieją jest wiara w to że Dobro zawsze jest nawet w tych złych. " Zło dobrem zwyciężaj." " Kto mieczem wojuje, ten od miecza ginie"

    PS: Jak już uda, Ci się mnie zniszczyć, upodlić i zgnębić. To mam prośbę powiedz mi o tym bo mógłbym tego nie zauważyć. OK?

  • M44G

    18 March 2015, 11:32

    Bóg z Tobą Bożeno. Bóg z Tobą

  • M44G

    18 March 2015, 11:23

    Dobrze, że tak ładnie się opisałaś, przynajmniej mnie upewniłaś w tym Kochana Bożenko, że dobry adres ci poleciłem.

  • 18 March 2015, 11:00

    niech zgadnę to adres krucjaty dla nadobnych ;)

  • M44G

    18 March 2015, 10:59

    Jeśli ktoś kocha dręczyć ludzi to ja znam adres dla takich osób u mnie w mieście. Ulica Poznańska 15, 62-200 Gniezno. Zapraszam serdecznie obiecam, że będę Ciebie odwiedzać,

  • M44G

    18 March 2015, 10:45

    Przecież nikt ci nie każe SŁUCHAĆ. Czy tam gdzieś jest napisane , że to w ogóle do Ciebie? Czy jesteś sama na tyn świecie? Skoro i tak nie słuchałaś to jakim prawem w ogóle możesz ocenić. Czemu się w ogóle mną interesujesz CHŁOPA CI BRAK? Masz przecie męża i nie wiem czemu go nie kochasz, a on i tak z TOBĄ jest. A może ta piosenka była DEDYKOWANA TWOJEMU MĘŻOWI, bo przecież musi coś mieć od skoro trafiła mu się taka życia NIE KOCHAJĄCA ŻONA. DZIĘKUJE DO WIDZENIA I DOBRANOC.

  • M44G

    17 March 2015, 14:12

    Jak i ja życzę Tobie i RozaR-owi.

  • M44G

    17 March 2015, 13:42

    Owszem najczęściej pasujący refren do przeboju w Disco z Pola.