Menu
Gildia Pióra na Patronite

pośpiesznie
powoli
biegnie
gramoli
się czas...

goni
depcze
postarza
pomaga
doświadcza nas

ten sam czas...

347 756 wyświetleń
2779 tekstów
29 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!