Menu
Gildia Pióra na Patronite

maślane

Posmarowałam masłem Ci dwie bułki
i w drogę wyprawiłam daleką
nie spodziewałeś się
i nie zabrałeś oprócz bułek niczego
lecz głos mój w Twej pamięci się zapisał
kiedyś kochałeś go słuchać
dziś był jak lód zimny
nie poznałeś - czyżby?

5102 wyświetlenia
74 teksty
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!