Menu
Gildia Pióra na Patronite

wspomnij

posłuchaj
to szepcze wiatr
słowa tych co odeszli
"nie płacz
deszcz zrobi to za ciebie
tylko wspomnij czasami
byśmy wiedzieli
że nasze życie miało sens"

dzisiaj zmarła osoba bliska mojej znajomej ...

159 502 wyświetlenia
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!