Menu
Gildia Pióra na Patronite

~~Pamiątka wspomień~~

Posłuchaj o czym szumią piękne stare drzewa
Poczuj powiew wiatru co goni po polach
Zanuc tę melodię którą słowik śpiewa
Zobacz barwy Tęczy po deszczu w kolorach

Zachwyc się urokiem pięknych krajobrazów
Dotknij aksamitnych skrzydełek motyli
Zatrzymaj w pamięci miliony obrazów
Przypominaj sobie o nich w każdej chwili

Bo nie zawsze będzie świat tak doskonały
Nie zawsze mógł będziesz poczuc to co czujesz
I gdyby złe chwile w ciemnośc cię zabrały
Ty w swoich marzeniach ten świat odbudujesz

Ocalisz to wszystko i będziesz szczęśliwy
Gdy tylko zobaczysz go w swej wyobraźni
A będzie to obraz najbardziej prawdziwy
Choc będzie stworzony w bajkowej fantazji.

109 502 wyświetlenia
648 tekstów
56 obserwujących
  • sparkling angel

    11 June 2012, 22:59

    Zachwycony twym słowem,
    każdą literką tego wiersza,
    upiększasz ten świat,
    budzisz me marzenia....

    dziękuje ci za to,
    jesteś dla mnie weną
    w każdym wersie,
    w każdym zdaniu
    odnajduje ukojenie....

    Ps. Piękny wiersz naprawdę cudny
    Pozdrawiam...

  • misiek45

    11 June 2012, 22:40

    Bardzo dziękuję za opinie i że zaglądacie do moich wierszy-pozdrawiam Was z całego serca

  • annak

    11 June 2012, 20:41

    Aguś warto zatrzymać tak piękne obrazy :)))
    pozdrawiam serdecznie :)))))

  • miramija

    11 June 2012, 18:20

    Ja też jestem ZA kolekcjonowaniem dobrych chwil i wspomnień :) pozdrawiam :)

  • huśka

    11 June 2012, 07:35

    piękne..