Menu
Gildia Pióra na Patronite

odejście

posłuchaj
dzwony
czyjeś umknęło życie
za ścianą
bez skargi

posłuchaj
stłumiony szloch
i cisza

narodziny i śmierć
poza nimi
kilka chwil

posłuchaj
umilkły dzwony
gdzieś tam
otwarły się wrota

wieczności

159 513 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!