Menu
Gildia Pióra na Patronite

Schody życia

Po schodach mojego życia,
biegam bez wytchnienia...
Nie mam nic do ukrycia,
nie mam nic do zgubienia!

Szukam w życiu miłości,
to przecież oczywiste!
A życie schody podnosi,
daje mi czarną listę...

Moje marzenia i wiersze,
moje tęsknoty i żale...

Jednak to i tak lepsze,
niż gdybym nie wspinał się...

wcale!

6098 wyświetleń
28 tekstów
8 obserwujących
  • La Ming

    12 January 2013, 16:55

    dobre :)

  • Julka 10

    6 July 2012, 22:52

    "...Jednak to i tak lepsze,
    niż gdybym nie wspinał się..."

    Bez walki nic nie osiągniemy i nigdzie nie...dojdziemy :)

    Czekam na kolejne wiersz Adamie...pozdrawiam jak zawsze...serdcznie :)

  • Adek.Nie ten

    4 July 2012, 21:51

    Dziękuję Paniom za sympatyczne opinie.
    Pozdrawiam, życząc dobrej nocy.

  • Gaia

    4 July 2012, 20:26

    W biegu bez wytchnienia
    Szukając nie przeocz
    Zatrzymaj się
    Czasem

    Lekkość wersów to sama przyjemność.
    Pozdrawiam :)

  • misiek45

    4 July 2012, 19:59

    Twój wiersz Adamie daje nam wskazówki żeby nie stac w miejscu bo tylko kto szuka ten znajdzie-pozdrawiam