Menu
Gildia Pióra na Patronite

Miniaturka o potrzebie zmiany kranu

Popraw kran
bo płacze
niegospodarnością naszą
do srebrnego zlewozmywaka

żółta żarówka na niebie tańczy

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • giulietka

    31 August 2013, 20:09

    Zawsze podziwiałam Twoją poetycko spostrzegawczość, widzisz kolory tam, gdzie inni tylko szarość codzienności.
    Pozdrawiam serdecznie.