Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

po powierzchni błądzi twój wzrok…
choć głębiej
chce wniknąć

próbujesz nasycić się
lecz zaspokojenia nie czujesz

za późno na to by światło zastąpiło mrok
jest tym gorzej im usilniej próbujesz…

więc przestań… odpuść… usłysz me stop...

zostaw
i odwróć już wzrok…

13 131 wyświetleń
118 tekstów
7 obserwujących
  • mill

    23 April 2015, 18:37

    ..podoba mi się ....;)

  • fyrfle

    23 April 2015, 15:30

    Dont stop me now!

  • krysta

    23 April 2015, 14:51

    tak, nic na siłę...ciekawy wiersz.
    pozdrawiam :)