Menu
Gildia Pióra na Patronite

popłyń

Popłyń ze mną w głąb morza
tam gdzie wiatr nie jest w stanie
poranić mej twarzy
Tam gdzie fale spokojne uśpione
kołyszą do snu swą słodką melodią
Tam gdzie słońca promienie
przedzierając się przez chmury
odbijają się od tafli
sennych marzeń upragnionych
Tam gdzie pragnienia moje
nie więdną na myśl
o słowach pobłądzonych.

2385 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!