Menu
Gildia Pióra na Patronite

W czystym niebie

popieściły je promienie
teraz jak sklejone cukierki
przylgnęły do siebie
tworząc nową formę

pod kurtyną duszy
odgrywają pokaz indywidualny
fraktalne kształty kolorów
zmieniające się w melodie

to dojrzała radość
znająca własne emocje

w czystym niebie się przeglądać

26 000 wyświetleń
524 teksty
59 obserwujących
  • Papużka

    4 March 2015, 20:49

    Dzięki kobietki :)

    Spokojnego wieczoru życzę.

  • Malusia_035

    4 March 2015, 15:06

    Śliczny

    Pozdrawiam :))

  • onejka

    4 March 2015, 09:24

    pobudza wyobraźnię niczym obrazy fraktalne tworzone komputerowo, masz rację wystarczy otworzyć swoje wnętrze :)