Menu
Gildia Pióra na Patronite

Na cyku

po pierwszym łyku
oczy zabłysły
po drugim
serce już jej imię szeptało
po trzecim
w ustach tańczyły już nasze języki

upity miłością chodziłem wiosną
latem trzeźwiałem
jesienią już tylko z kacem sam zostałem

14 142 wyświetlenia
99 tekstów
4 obserwujących
  • Sexoh't

    2 November 2016, 22:20

    zimą był seks