Menu
Gildia Pióra na Patronite

Kariera

Po pięciu latach na polibudzie
Zaliczywszy ostatnią sesję
Po obrony trudzie
Liczy na wymarzoną profesję

Choć umie policzyć całki
i wie więcej od pitagorasa
Zamiast stawiać piątki i pałki
z mopem po szkole hasa

Nie hańbi żadna praca
nawet z dyplomem magistra inżyniera
Choć na koncie mała płaca
nie straszna sprzątaczki kariera

103 442 wyświetlenia
1204 teksty
141 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!