Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

Popatrz na wschodzące słońce,
Poczuj powiew wiatru we włosach.
Nic nigdy nie trwa wiecznie,
Więc odejdź daleko stąd
Bądź jak najbliżej mnie.
Ta rysa wyryta zbyt głęboko
Pozostawiła bliznę.
Ale nie bój się
To boli jedynie na samym początku.
Zanurzmy się szybko we śnie..
To będzie wspaniała droga na dno,
Popłyną łzy, choć nienawidzimy
Słuchać ich dzięku.
Anioły poumierają
W ramionach demonów.
A my pociągniemy siebie
W dół.

8485 wyświetleń
81 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!