Menu
Gildia Pióra na Patronite

klepsydra

popatrz na klepsydrę swych dni
za ziarnkiem piasku kolejny leci
każda minuta, godzina, dzień
niepostrzeżenie w rok się obraca
tych parę chwil nam dane tutaj być
a my wciąż czekamy
by żyć
a gdy ostatnie ziarnko spadnie
słońce dalej będzie lśnić

159 237 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!