Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dałaś nadzieję

Ponownie obudziłaś we mnie wszystkie
zapomniane uczucia i pragnienia ....
które jakiś czas temu "ktoś" starał się za wszelką cenę
zamknąć w szkatule (nie)istnienia....

Dedykowane ღ

Rafał
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
25.10.2016

10 920 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!