Menu
Gildia Pióra na Patronite

"Depresja"

Poniżej poziomu morza jest ta pustka o której wstyd mówić
A ja tkwię w niej i nie mogę wyjść
Poniżej poziomu morza jak Holandia, jak kwiaty
Lecz u mnie tylko gerbery
Poniżej poziomu morza
Ja
A raczej to, co ze mnie zostało…
Nie umiem żyć poniżej poziomu morza
Czas zejść jeszcze niżej….

1721 wyświetleń
23 teksty
0 obserwujących
  • Rikitikitawi

    29 July 2014, 18:11

    Po co w dół?
    Do góry zapraszam ;)