Menu
Gildia Pióra na Patronite

Weekend

Poniedziałek narodzenie
Wtorek poznanie
Środa zakochanie
Czwartek wyznanie
Piątek pożegnanie
Weekend ?

http://www.youtube.com/watch?v=cSxzEy-m9KY

66 739 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • DarkLady

    17 February 2013, 19:19

    weekend - poszukiwanie ;)

  • M44G

    31 January 2013, 18:22

    Może i Tak może i nie. Pozdrawiam Cię Łucjo.

  • 31 January 2013, 18:20

    A w sobotę rozpacz, w niedziele śmierć i mamy błędne koło :)

  • M44G

    18 January 2013, 18:36

    :)

  • Wiara *_*

    18 January 2013, 18:34

    :)

  • M44G

    18 January 2013, 17:52

    Owszem Droga Agnieszko.

  • 18 January 2013, 17:38

    Do Prezesury daleko. :D Co najwyżej prezesuję siebie.

  • M44G

    18 January 2013, 17:36

    Wiersz wstawiłem przed 9 i wszystkie opinie były bez piosenki bo piosenkę dokleiłem po 15 godzinie. Ale przecież Droga Anno twoja opinia jest znakomita. Piosenka została dodana by uchylić troszkę rąbka tajemniczego zakończenia. A zdradzać nie chcę więcej bo nie oto ty chodzi. Wszystkie odpowiedzi są dobre.

  • 18 January 2013, 17:29

    Bo my banda pesymistów.

  • M44G

    18 January 2013, 17:19

    To fascynujące, że wszyscy widzicie negatywne zakąszenie. Taki był owszem zamiar ale liczyłem też na to że jakiś optymista pogłówkuje i znajdzie też pozytywne rozwiązanie. Ale muszę powiedzieć że Anna bardzo blisko i jej muszę podpowiedzieć CIEPŁO CIEPŁO choć o chłodzie też napisała. Jest znak " ? " Są różne wersje ale dla mnie i tak każda jest prawidłowa. Ale troszkę mnie dziwi, że tak mało optymistów.