Menu
Gildia Pióra na Patronite

Odręcznie

ponaginane daty
w pudełku myśli poukładane
życiem nadpalone
tuzinami w ciszę odchodzą
my sami niepełni
a czasem wręcz nic
ze wspomnień się nie otrzepujemy
szelestem ich tęskniąc
i na kawałek
odręcznie pisanego papieru
wiarą czekamy

53 628 wyświetleń
414 tekstów
159 obserwujących
  • Uczuciowa

    30 December 2010, 14:16

    Twoje wiersze są moimi ulubionymi ;)
    Z pewnością. Pozdrawiam

  • Nika789

    21 December 2010, 23:12

    tj piękne. i poruszające. bardzo. bardzo. : ) +++

  • Akte

    21 December 2010, 21:12

    Dziękuję jest mi miło :)

    Pozdrawiam serdecznie
    Daria ;)