Menu
Gildia Pióra na Patronite

***


ponad rzeczywistością
filar nadziei
tam na krawędzi skały siądę
zaczekam na Ciebie

dawno wiatr Twój szept wyciszył
ku słońcu wznoszą się krople rosy
perły myśli

co dzień wybieram Cię jak wtedy
gdy idąc ulicą wśród kamienic
obietnicą jutra były słowa "na zawsze"

dziś szczęśliwości szukasz tam
dopokąd los prowadzi

serce nie sługa, wytrzyma
do powrotu niewiele się zmieni
najwyżej kolejny włos zabieli

pamiętaj...

niepamięć studzi uczucia

8402 wyświetlenia
97 tekstów
7 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!