Menu
Gildia Pióra na Patronite

coś

pomyślałam
że coś się stało
coś się zmieniło

coś zakłuło
zaczęło rosnąć

kiełkowało
coraz bardziej widoczne
nie dało się zepchnąć

dojrzewało
było coraz większe
już nie do zignorowania

uznałam
że trzeba to przyjąć
coś z tym zrobić

nawet chciałam się tym podzielić
z nią z nim albo z tobą

i w porę sobie przypomniałam
że przecież tak nie można

coś schowało się
skurczyło z powrotem

teraz już nie chce wychodzić
bo wie że wszystko będzie dobrze

2439 wyświetleń
25 tekstów
1 obserwujący
  • M44G

    29 June 2014, 12:20

    Bardzo ładnie. Ciepłej i miłej niedzieli życzę.