Menu
Gildia Pióra na Patronite

oksymoron

pomożesz mi?
wcale tego nie chcę
choć tak bardzo potrzebuję
odejdź ode mnie
daleko
ale idź
w moją stronę
bo imię moje
na bladej stronnicy życia
odczytasz
jestem oksymoron

1132 wyświetlenia
14 tekstów
3 obserwujących
  • MyArczi

    24 September 2019, 21:37

    fajnie tu wrócić