Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przyjaciel

Pomimo porażek
Pomimo tych złych wspomnień
Pomimo żalu do kogoś
Wsiadasz w auto
nadrabiając kilometry
żeby zapomnieć
i każdy kilometr to myśl
o tym co było
o tym co będzie
Wsiadasz w auto żeby zapomnieć
Z czasem spotykasz kogoś
kto wyciąga dłoń
rozmawia
śmieje sie z Tobą
wspiera
docenia
I dlaczego to robi
dlaczego Bóg dał Go
Ten przyjaciel wie o wszystkim
Twoich krzywdach
o tym co w życiu zrobiłeś źle
i o tym że czasem płaczesz
Wsiadasz w auto
żeby zapomnieć
nadrabiając kilometry
i każdy kilometr to myśl
że mogę Go stracić
Doceniam to teraz
co dostaję od życia
Bo teraz wiem
jak prawdziwa może być przyjaźń
Dziękuje

https://www.youtube.com/watch?v=WKsyxZWQ_g0

14 697 wyświetleń
98 tekstów
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!