Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zabawa...

Pomijając fajną zabawę
w babingtona nie umiem
otrząsnąć się z uczucia
kiedy zapragnęłam więcej

Sytuacyjnych momentów
gdzie za sprawą Twojej
obecności zaangażuję się
by przeżyć resztę życia

Już wcale nie tak osobno
jak głosiłam jednocześnie
mierząc wyżej i patrząc
dalej choćby za spełniłem...

23.04.2014

52 737 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Pechowa_

    24 April 2014, 18:48

    Dziękuje Wam Kochani, że zatrzymaliście się u Mnie na chwilkę, Pozdrawiam ;))

  • Xavier.

    23 April 2014, 18:40

    Wszelkie marzenia są Aniu do spełnienia i tego Ci życzę..wiersz zatrzymał...pozdrawiam miło;)

  • Czinka

    23 April 2014, 17:00

    spełniaj swoje marzenia Aniu "Już wcale nie tak osobno" i niech tak będzie

    wiersz z nadzieją

    pozdrawiam ciepło:)

  • Janya

    23 April 2014, 16:07

    Słonko piękny wiersz...pełny nadziei:)))
    buziaczki:***