Menu
Gildia Pióra na Patronite

Obojętność ma oczy

pomiędzy wtulaniem
a przywiązaniem do siebie
spójrz

ile jesieni i ludzi bez twarzy przemija
coś znacząc za późno

złogami przegniłych szkieletów liści
czerwieni się cisza
pustych krzeseł
tak wiele
choć wszystkie już ktoś zajął

do końca

tylko za zmarłymi tęskni się
w zagłębieniach dłoni

974 wyświetlenia
12 tekstów
4 obserwujących
  • No_One_

    26 December 2011, 20:56


    No teraz to przesada już...
    Będę z pewnością odwiedzać.
    Nie ma to tamto.

    Miłego.