Menu
Gildia Pióra na Patronite

o tej co umiera ostatnia

zatapiam odłamki dnia
w przypływie tęsknoty
od modlitw wrastają mi dłonie
w codzienności skałę

pomiędzy brzegiem ust
a ciszą
jest miejsce na bezsilność

a jeśli nawet niebo
moich próśb nie usłyszy
zostawiam słowa jak ślady
byś wiedział że na ciebie czekałam

https://www.youtube.com/watch?v=pAyKJAtDNCw

137 609 wyświetleń
1393 teksty
282 obserwujących
  • giulietka

    23 November 2015, 09:03

    Bardzo Wam dziękuję, dobrego tygodnia!

  • mill

    23 November 2015, 06:24

    ......ślicznie Madziu ....:*...

  • Rikitikitawi

    22 November 2015, 12:45

    Śliczne :)

  • 22 November 2015, 11:35

    Bardzo ładny

  • giulietka

    22 November 2015, 11:31

    Miło to czytać, Przemku.
    Pozdrawiam i dziękuję.