Menu
Gildia Pióra na Patronite

MARSZ

Pomału chlopie maszeruj
A szybci dojdziesz do celu
W pośpichu jest tyle pośpichu
Co na cmyntarzu uśmichu

Pomału chłopie maszeruj
Zostań jedynym wśród wielu
Odetchnij gdy poganiajum
Te zawsze w tyle zostajum

Pomału chłopie maszeruj
A nie pozbyndziesz sie steru
Im pryndzy chodzisz po globie
Tym szybci bedzie po Tobie

Pomału chłopie maszeruj
Tym swoim marszym tak kieruj
Byś zawsze był najwolniejszy
A wtedy jak flaszke kochum
Na mecie bedziesz tyn pierszy.

51 315 wyświetleń
588 tekstów
70 obserwujących
  • fyrfle

    7 May 2015, 12:53

    Ja wpadam znowu żeby poczytać, a popieram Magdalenę Ogórek.

  • nicola-57

    5 May 2015, 09:55

    :)dzinki i miłego :)

  • RozaR

    4 May 2015, 23:03

    Jak trzeba to wolno
    Ale gdy moment przyjdzie
    To uciekaj lub walcz
    JAK NAJSZYBCIEJ

  • Sierjoża

    4 May 2015, 21:30

    Se Pan nie popirej. Łeb swój poprzyj profesorski ksingołbie. Miłego!

  • fyrfle

    3 May 2015, 17:43

    Chyle łba przed geniuszem Twoim.

  • Ragilia

    3 May 2015, 15:34

    "Im pryndzy chodzisz po globie
    Tym szybci bedzie po Tobie"

    chyba trafiło we mnie, pozdrawiam:)

  • Różnie na mnie mówią

    3 May 2015, 14:51