Menu
Gildia Pióra na Patronite

Twarz Mego Spełnienia

Pomaga mi wciąż twoja postać ...
twój spokój i twarz twa kamienna,
lecz kiedy Ty chcesz się wydostać
to muszę ja o tym pamiętać,

że kiedy się zatrze granica
pomiędzy fantazją i jawą
to postać mojego oblicza
stać może się wręcz nieciekawą.

Wypełniasz mą duszę ciemnością,
co leczy wnet smutek i trwogę,
lecz to co chcę zrobić tym gościom ...
ja wiem, że ja zrobić nie mogę.

Opuszczasz wtem ciało już moje
i w tok się wydarzeń zamieniasz,
co sprawia, że nędzne te gnoje
poznają twarz mego spełnienia.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!