Menu
Gildia Pióra na Patronite

Z Tobą w różach

Położyłem się pośród setek róż
Czy to na pewno czas na sen już?
A może jednak na morze uczuć
Pośród czerwieni i bolesnych ukuć?

Nie wiesz, nie zaprzeczasz
Krótko mówiąc nie odpowiadasz
Milczysz, bo milczeć musisz
A jednak mnie do grzechu kusisz

I budzę się z „Tobą” w różach
Lecz te róże to obrazek na kołdrach
Pachnące rumiankiem
Sam budzę się porankiem

https://www.youtube.com/watch?v=7bJzepumIXY

66 688 wyświetleń
1128 tekstów
102 obserwujących
  • 22 December 2018, 11:41

    Wzajemnie, ciepłych i radosnych. :)

  • M44G

    22 December 2018, 11:30

    Wesołych Świąt

  • 22 December 2018, 11:08

    Już teraz wiem... dlaczego urosło Bożence. :D
    Pozdrawiam. :))

  • piórem2

    21 December 2018, 20:05

    Jak byś się położył w pokrzywach byłbyś zdrowszy i może by ci coś urosło.