Menu
Gildia Pióra na Patronite

(...)

połówkę serca
zostawiłeś
pod moją poduszką

zabierz zgubę
nie wyśniłam
wspólnego szczęścia

dla ciebie
to przestroga
przecież

1004 wyświetlenia
13 tekstów
1 obserwujący
  • Nika789

    21 September 2010, 11:00

    Lubię takie wiersze. Krótko, pięknie i na temat ( i to jaki ) !
    : ))))

  • motylek96

    20 September 2010, 22:50

    Normalnie świetnie.
    Mało słów użytych a przekaz znakomity.Mało kto tak potrafi
    Gratulacje:))