Menu
Gildia Pióra na Patronite

Polna

Polna co się dzieje
Niby zdolna a od marca
Ni jednego wiersza nie widać
Gdzie ta wena chyba z rzeka odpłynęła
Polna polna gdzieś się podziała
Nie ukrywaj się w alkoholu i smutku
Czyżby ci za mało słów do napisana coś
O smutku a może
wyleczyłaś się ze smutku
Bo od marca nic nie widać
czyżby dusza twoja się spaliła
wyraz dymem papierosów
A może już to straciłaś
I odeszłaś wraz z prochami

12 764 wyświetlenia
76 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!