Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wieszanie

Polacy stanowczo
Zbyt mało wieszają
A gdy już
To czynią ów zabieg
Zbyt późno
Lub stanowczo za mało

A SZKODA

Wszak wieszanie
Tak pięknie
Kręgosłup prostuje
I wspaniale pobudza myślenie

76 489 wyświetleń
1011 tekstów
16 obserwujących
  • 13 December 2018, 22:10

    Rozumiem, że chodzi o pranie?
    Czasami nie wiem już, mija mi wrogość, oburzenie... pozostaje współczucie.
    Dobranoc.