Menu
Gildia Pióra na Patronite

Izzy

Po krótce opowiem Wam dziś o Izie:
Skarb, o rudym połysku włosa i oczach zza szybek przeszywających,
Gdy tylko swobodnie po drodze idzie,
Nie masz pojęcia o uczuciach pięknie zeń się wydobywających.
Ma serce otwarte, choć skromnie ukryte,
Dobrem i humorem, ciekawością świata przez życie sobie pomyka,
Można obserwować to wszystko z zachwytem,
A i tak niewiele dostrzeżesz, jeśli nie docenisz tego cudnego płomyka.

18 293 wyświetlenia
220 tekstów
38 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!