Menu
Gildia Pióra na Patronite

Inny punkt patrzenia

Pokój
Przeciąg
Choć brak okien
Duszno
I tylu ludzi
Choć pustka
Tylko lustro w kącie
I odbicie
A w nim ja
Choć od dawna
nikt nie zapukał

3413 wyświetleń
41 tekstów
0 obserwujących
  • krysta

    8 October 2014, 21:07

    wymowny...
    pozdrawiam.