Menu
Gildia Pióra na Patronite

pokochajmy się
chodź
usiądziemy na ławce w parku
będziemy dusze swe ogrzewać
wznosić się na falach pocałunków
dryfując w swoich ramionach
zaopiekuję się tobą a ty
nigdy nie pozwolisz mi cierpieć
nierozłączne dłonie
i myśli do siebie lgnące
jak ptaki do gniazd
będziemy do siebie wracać
jak stęsknione dziecko
do swojej matki
po długich latach rozłąki

synchoronizacja serc

chodź
pokochajmy się

1029 wyświetleń
9 tekstów
2 obserwujących