Menu
Gildia Pióra na Patronite

Rada

Pokładam w tobie nadzieje
jak każdy ojciec w synu.

Nie wymagam rzeczy którym
sam niepodołałem.

Chcę ci pokazać całe to piękno
mojego świata , twojego świata.

Ciesz się nim bo tylko raz w nim
zagościsz , tak jak ja

1968 wyświetleń
23 teksty
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!