Menu
Gildia Pióra na Patronite

Karta Nauczyciela

Pokaż wciąż narzekający nauczycielu
Ile masz w prawdy w portfelu
A ty mocarzu Broniarzu
Niby samodzierżawny związków włodarzu
Od wieluż to miesięcy
'Co miesiąc w portfelu masz 18 tysięcy
Czemu powiedzcie nauczyciela karta
A nie siłaczki praca jak bieg harta
Czemu nie z dziećmi wakacje
Czemu zamiast wiedzy orracje
Szlag mnie trafia i boli
Czemu nie 40 godzin jak u Montessori

13.10.2017r. Beskid Żywiecki

297 747 wyświetleń
4773 teksty
34 obserwujących
  • RozaR

    13 October 2017, 23:00

    Z podobaniem -
    literówka do poprawinia