Menu
Gildia Pióra na Patronite

cieśnina marzeń

pokazałeś mi nicość
jest taka piękna
wymowna

chcę tu wynająć pokój
na dobę

jeśli chcesz
zostań

chcę tutaj odpocząć
nazbierać kreatywności
w worki

wysłać do szarych
komórek

zrobić wyprzedaż
już nie będą potrzebne
im trumny

jednak wynajmę
pokój na dłużej

nie zgubię się

piękność
doprowadzi mnie
do celu

lubię trud

38 195 wyświetleń
454 teksty
25 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!