Menu
Gildia Pióra na Patronite

Las

Pójdź do rozszalałego lasu ciemną nocą,
Kiedy złote światła gwiazd migocą.
W dzień siądź pod drzewem,
Gdzie gniazd tysiące -
Gniazd ptasich,
Gniazd elfich,
Aż po same słońce...
Słońce-Księżyc,
Aż do Wszechświata...
I niech twa dusza w ten las odlata.
W ten las -
Ten świat,
I niech sama w sobie
Będzie jak sen i jak Bogowie!

7006 wyświetleń
31 tekstów
8 obserwujących
  • Demonekpaulinka

    30 May 2010, 21:18

    Dziękuję bardzo! :D